Kalamata tapanade
Hovedingrediens : Bær - Oliven Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : Red : |
|
|
Klip de soltørrede tomater i små stykker med en køkkensaks. Læg dem i blød så vandet lige dækker og stil det til side.
Hak nødder og hvidløg i foodprocessoren med s- skære blade til det bliver smuldret. Tilsæt udblødte soltørrede tomater og oliven og blend igen. Skrab ned fra kanterne og blend en sidste gang, mens du hælder oliven olie i. Det giver 2 kopper. |
|
Opskriften er vist 20986 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne