Bradepandekage med æbler og nødder
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 240840 gange,
og udskrevet 8812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (83 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-11-13 07:01:29 Det var for mange æbler og den var slet ikke færdig - så næste morgen, hvor den skulle være færdig måtte jeg give den en halv time mere. Ved endnu ikke, om dn er blevet god! Lisbeth - 2017-08-31 19:32:06 Fantastisk velsmagende. Jeg brugte stikkelbærmarmelade med citron i stedet for abrikos, det er osse godt ! Gerda - 2016-03-07 17:49:55 Mere tid i ovnen. Rigtig god! søren schou - 2015-01-19 07:52:23 Jeg kunne ikke få den færdigbagt på den tid som der står , gav den 15 min mere på 200 grader det hjalp. Toby - 2013-09-29 12:01:50 Hvor lang tid skal den have? christine - 2013-09-21 15:10:15 også lækker uden marmelade Marjun - 2012-10-22 08:24:39 Den må jeg prøve nu når det bliver skrevet så meg godt om den, ellers har jeg bagt den der hedder " Verdens bedste æblebradepandekage " Den er også her indefra og super god :D Café Fyrtøjet - 2011-12-10 19:43:35 Vi har brugt denne opskrift i gennem et par måneder, og ja den er en vild succes. vi laver dog en let creme til.... opskriften er vores hjemlighed :o) Freja Weldingh - 2011-11-05 17:04:55 Er også virkelig lækker med lidt tørrede tranebær blandet i:) morfifi - 2011-09-21 18:48:33 Rigtig dejlig æblekage, brugte knap så mange æbler Julie - 2011-09-04 17:43:43 Nogen der ved hvordan den bliver uden marmelade? :) Britta , Spanien. - 2011-02-21 14:39:37 Rigtig dejlig kage, havde opskriften med til Danmark for at lave den til børnebørnene, som var helt vilde med den. Gik lige efter opskriften, og det vil jeg gøre igen. Er god som dessertkage, evt. med is. 10 fra mig. Gurli - 2009-03-22 13:20:51 Rigtig dejlig kage jeg har bagt den op til flere gange bliver dog spist alt for hurtigt. Lisser - 2008-08-18 18:55:04 Det er virkelig en god kage. Har også prøvet med jordbær m. skovbærsyltetøj og nektariner med abrikos. Fantastisk og holder sig længe i køleskabet. Kisser - 2007-05-11 12:51:41 Kan man bruge andet syltetøj? f.eks solbær? Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Den er helt fantastisk! Vi, hjemme ved mig, er fuldstændig vilde med den. Den kan på det kraftigste anbefales! Linda - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig skøn kage som er rigtig lækker lun men is eller cremefraiche - men den er også rigtig frisk og lækker dagen efter taget lige fra køleskabet med cremefraiche. Kan sagtens bruges som dessert. Jette - 2005-01-01 01:01:01 kan man bruge vanille sukke? pulle - 2005-01-01 01:01:01 nu har jeg prøvet at erstatte æblerne med både jordbær og rabarber. og kagen er stadig lige lækker. Det kan varmt anbefales at prøve sig frem md forskellige frugter. Til rabarberne bugte jeg en skovbærmarmelade til pynt. Alle er simpelthen begejstret for denne kage og vil gerne have opskriften. Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker kage som alle kan lide, og så er den nem og hurtig. Jeg prøvede med solsikkerkerner i stedet for mandler, og det smagte også rigtig godt. NINETTE - 2005-01-01 01:01:01 DENNE KAGE ER SUVERÆN LÆKKER, NU HAR JEG PRØVET AT BAGE DEN MANGE GANGE OG HVER GANG ER DEN BARE KANON OG MINE GÆSTER ER VILDE MED DEN. Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Hmm... Er det i varmluftsovn? nu er der gået 30 min. og min kage er ikke færdig endnu. maud67 - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig lækker kage - ikke sidste gang jeg bager den anonym - 2005-01-01 01:01:01 PRAGTFULD KAGE. HELT PERFEKT. LAVEDE DEN FEMDOBBELT TIL VORES HOUSEWARMING, MIN HIDTIL STØRSTE SUCCES... gitte - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker og frisk kage. Mængden af æbler og dej er meget fint Ole Riise - 2005-01-01 01:01:01 Mængden af dej øges med 50%, lidt mindre mængde æbler, mængden af pynt skal fordobles Kjeld Lykke Olesen - 2005-01-01 01:01:01 Det er mere passende med halv mængde æbler, Men så er den også fantastisk frisk og lækker. Mette Grøndahl - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig kage til mange mennesker. Kan også serveres lun med flødeskum/creme fraiche |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne