Bradepandekage med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryuseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende.
Smelt fedtstoffet og lad det svale.
Rør fedtstoffet i æggemassen.
Bland mel, bagepulver, cacao og vanillesukker og rør det i dejen skiftevis med marmelade og mælk. Tilsæt appelsinskal.
Kom dejen i bradepande ca 30x40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º. Lad kagen blive kold. Creme: Smelt chokoladen. Rør fedtstof og flormelis sammen. Rør æggeblommen i sammen med vanillesukker og kaffepulver. Rør den afsvalede chokolade i. Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel. Skær kagen i små firkanter ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 20744 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig lækker og luftig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne