Bradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres skummende.
Tilsæt resten.
Fordeles i bradepande 20x30 cm. og sættes i midten af ovnen.
Bages ved 175º i 40-45 min.
Kan drysses med mandelflager eller læg mandariner på og drys med perlesukker.
|
|
Opskriften er vist 33291 gange,
og udskrevet 896 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer tøzen - 2012-01-26 17:16:30 bliver den meget stor, eller er det til en lille bradepande?;D Marianne Svenningsen - 2009-07-27 16:24:38 Har følgende kommentar til kagen: Det er æg og sukker der skal røres skummende og derefter tilsættes resten af indholdet. Jeg har kommet rosiner (vendt i lidt af melet) i dejen og det var også godt til at veksle med. Jane - 2008-12-10 20:43:03 Det er ikke muligt, at røre fedtstof og sukker skummende. Jeg må sige, jeg fulgte opskriften og det endte ud med at være den dårligste kage jeg nogensinde har bagt, den var smagsløs, meget tør og kun 1 cm høj. camilla - 2005-01-01 01:01:01 ingen den var rigtig god christian siim lund - 2005-01-01 01:01:01 rør fedtstof og æg til det skummer?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne