Kalveculotte med balsamiske grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalveculotte:
Læg kalveculotten på en ovnrist over en bradepande, brun den ved 225 grader C alm. ovn i ca. 15 minutter, krydr med salt og peber. Sauce: Rist hvidløg, gulerod i skiver og løg i en gryde, til det er brunt. Tilsæt balsamicoeddike samt hvidvin og kog ind til det halve. Kom kalvebouillon og persille ved, kog op og hæld det i bunden af bradepanden. Steg culotten færdig ved 175 grader C alm. ovn i ca. 30 minutter, lad den hvile 20 minutter. under folie. < BR> Si skyen, kog op og jævn evt. med lidt Maizena rørt ud i vand. Tag gryden af varmen og pisk smørret i. Smag til med salt og peber. Balsamiske grøntsager: Pil løgene, skræl gulerødder og halver på tværs. lad ca. 4 cm af toppen blive på. Skræl persillerødder og del dem i kvarte på langs. Rens champignonerne. Kom grøntsagerne i et smurt ovnfast fad, dryp med olivenolie samt balsamico eddike, krydr med salt, peber og salvie. Steg grøntsagerne i ovnen i ca. 50 minutter ved 175 grader C alm. ovn. Server kødet i tynde skiver sammen med grøntsager, sauce, Pomme Rösti eller bagte kartofler samt brød. Tips: Brug evt. et stegetermometer og tag stegen ud, når centrumtemperaturen er 60-65°C. Udskæring: Culotten skæres på tværs af kødtrådene fra den spidse ende. Halvvejs igennem drejes stegen og skæres modsat. |
|
Opskriften er vist 100343 gange,
og udskrevet 4853 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer henrik.reimert - 2007-02-14 17:41:27 kan det være godt at tilføje rå rødbeder og så skader det ikke med lidt honning sammen med olien og eddiken henrik.reimert - 2007-02-14 17:38:48 til balsamiske grøntsager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne