Kylling i marinade
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Kyllingebrysterne lægges i marinaden et døgn før, de skal grilles. Skal vendes hyppigt.
|
|
Opskriften er vist 35250 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-17 10:29:21 1 spsk shilli er lige i overkanten. i stedet ta 1 tsk frisk chili med i marinaden i stedet for pulveret.ta de små røde thai chilier. de går bedre og smagen blir bedre syns jeg selv.som thai er pulveret n æsten ikke en del af maden, men den friske bruges i højere grad. Ninett og Michael - 2008-03-13 11:08:44 Øv havde ikke læst dorthes kommentar men det kommer også kun til at stå i et halvt døgn så jeg håbr det ikke bliver for stærkt...dufter ellers rigtig godt...skriver igen når vi har smagt på sagerne...uhm! Dorte Vejlebo - 2005-01-01 01:01:01 Det vil være en god idé at bruge en meget mild chili, da den bliver meget stærk (uspiselig nærmest), hvis man bruger en stærk chili. Jeg elsker chili og stærke sager, men det blev for meget for mig, og jeg puttede ikke engang det kvantum i, der skulle. Så måske en sød chili vil være bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne