Gravad Kalveculotte
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Indsendt : Red : |
|
|
Marinering:
Bland salt, sukker, peberkorn, persille og krydderurterne sammen og gnid culotten godt med blandingen. Kom culotten og balsamicoeddike i en frysepose. Pres luften ud af posen så marinaden omslutter kødet og luk posen tæt. Læg posen i køleskabet 3-4 døgn og vend posen ind imellem Tag kødet op af posen og tør den godt af og skær den i meget tynde skiver. Anret kødskiverne på en tallerken. Skræl mangofrugterne, skær dem i tynde både og læg dem ved kødet. Salat: Bland olie, sennep, løg og krydderurter sammen og skyl salaten. Anret salatbladene på tallerkenen med kødet og hæld krydderurteolien over. Tips: Gravad kalveculotte kan holde sig en uge i køleskabet og kan fryses. |
|
Opskriften er vist 22706 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne