Bøf med grøntsagsragout
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Steg bøfferne gyldne på begge sider i en spsk. olivenolie
på en stegepande-ca.4-5 min. på hver side.
krydre dem med salt og peber.
Tag dem af panden og lad dem hvile i ca.5 min. på et fad dækket med stanniol inden servering.
Vask peberfrugterne, halvér dem på den lange led og fjern de hvide lameller med en skarp kniv. pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grøntsagerne i små tern ca. ½ x ½ cm. varm en spsk. olivenolie i en gryde og steg grøntsagsternene i 2 min. tilsæt hakkede hvidløgsfed. Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par minutter. Smag til med salt og peber og jævn evt. ragouten med lidt maizenamel rørt ud i vand. Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i den skal altså ikke kogesmed da den så bliver trist og kedelig. Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken. hæld grøntsagsragouten over og server retten med et godt italiensk brød til. |
|
Opskriften er vist 15778 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne