Kringle

Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
200 g.margarine
2 spsk.sukker
2 æg
 dl.sødmælk
50 g.gær
 
 Fyld:
2 spsk.sukker
100 g.margarine
100 g.rosiner
 
 Pynt:
 æg
 hakkede mandler
 sukker
 
Opskrift:
Gæren opløses i den lunede mælk. Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser. Dejen æltes godt og stilles til hævning i en 1/2 time.

Dejen formes til 2 flade, aflange stykker. Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne. Stykkerne foldes sammen på midten på langs. Efterhæver på bageplade i et kvarter.

Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.

Bages ved 200 grader i 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 29745 gange,
og udskrevet 1159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu