Stor kommenskringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og hældes over smuldret gær, sukker, salt ud de udslåede æg. Blandingen røres sammen, og når den er jævn, tilsættes melet gradvist.
Dejen æltes færdig, den skal være blød uden at være lind. Den stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min. Dejen formes til 2 store kringler, der stilles til efterhævning ca. 20 min. Kringlerne pensles med æg og drysses med kommen. Bages ved 225 gr. i ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 10293 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne