Sønderjydske stang, Sisses
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i, sukker og de sammenpiskede æg tilsættes. Dejen æltes, deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade. På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af revet marcipan, smør og æggehvide. Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt og lægges på en smurt bageplade. Stilles til hævning 10 minutter på et lunt eller 10 timer på et køligt sted. Pensles med æg, drysses med sukker og mandler. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Stangen kan fryses.
|
|
Opskriften er vist 12967 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marika <3 - 2009-01-29 19:54:19 For at gøre det lettere at samle dejen kan man bløde smøret lidt op i mirkoovnen. Man skal så bare huske at bruge ekstra meget mel til udrulningen eller sætte den i køleskab. Mommy - 2008-11-01 12:49:12 Kom altid 3 knuste makroner på hver stang, det gælder alle opskrifter på stænger også dem med remons. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne