Abrikoskrans
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og salt i. Rør gæren ud i lunet mælk og pisk ægget i. Kom det melblandingen. Ælt dejen godt og lad den hæve en halv time. Rul den ud til en plade 25 x 50 cm. Fordel abrikosmarmelade på dejen, derefter rasp og så nødder. Fold eller rul dejen om fyldet og læg kransen i en velsmurt springform med sammenføjningen nedad. Lad den efterhæve i 20 min. Pensl med æg og drys med tesukker og nødder. Bag ved 225 grader i 25 min.
|
|
Opskriften er vist 13725 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne