Abrikoskrans

Abrikoskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
100 g.smør / margarine
2 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
1 æg
25 g.gær
1 dl.lunet letmælk
 
 Fyld:
125 g.abrikosmarmelade
2 spsk.rasp
50 g.hakkede valnøddekerner
 
 pensling:
 Æg
 Perlesukker/Tesukker
 evt. Nøddekerner
 
Opskrift:
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og salt i. Rør gæren ud i lunet mælk og pisk ægget i. Kom det melblandingen. Ælt dejen godt og lad den hæve en halv time. Rul den ud til en plade 25 x 50 cm. Fordel abrikosmarmelade på dejen, derefter rasp og så nødder. Fold eller rul dejen om fyldet og læg kransen i en velsmurt springform med sammenføjningen nedad. Lad den efterhæve i 20 min. Pensl med æg og drys med tesukker og nødder. Bag ved 225 grader i 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 13725 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu