Couscous 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Couscoussen koges i letsaltet vand i 20-25 min. og afkøles.
Derefter vendes olivenolien i sammen med tomat og squash i fine tern og til sidst de hakkede hvidløg og krydderurter. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 78013 gange,
og udskrevet 1127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2015-09-29 12:47:18 Ja man skal ikke følge denne opskrift man skal ikke putte meget vand på så bliver det ikke som man ønsker det !!😡 Jeg vil prøve med mindre vand næste gang 😁😁😁 Per - 2011-05-28 19:24:09 Tilberedningsmetoden mener jeg er forkert, cous cous skal ikke have nær så lang tid. Vi gjorde som der stod, og de blev nærmere grød, og da den færdige ret havde stået lidt soppede den da også i vand. Følg anvisningen på pakken, eller således. 4 dl. kogede vand hældes over 150 g. cous cous som står 5 min. Tilsæt olie og simrer i 5 minutter ved svag varme. anonym - 2008-10-20 19:58:00 ½ dl olivenolie, er vist lige lidt i overkanten, når man kun bruger 150 g. couscous. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne