Indisk couscous
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog 1 l vand med hvidløg, spidskommen, chili, oregano og bouillonterningerne.
Hæld bouillonen over couscoussen og rør rundt. Vent 5 min. |
|
Opskriften er vist 84262 gange,
og udskrevet 1433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-10-06 22:40:00 Ja bouillonen skal bare lige koges op. Tina-Amina - 2010-01-12 02:54:31 Uhh var bange for at lave fejl, da der hverken står kogningstid på boulionnen, eller hvordan hvidløgene skulle hakkes. Men uhhhm en lækker opskrift. Jeg tror den er svær at lave forkert.. Første gang jeg laver cous cous. TAK! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne