Fyldte courgetter med valnøddesauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter Indsendt : |
|
|
Courgetterne blancheres 3-4 min i kogende vand. Skær dem igennem, udhul dem og hak kødet groft.
Svits løg og hvidløg 3-4 min i olien.
Kom bulgur, rød peber, hakkede courgetter og allehånde i.
Tilsæt lidt bouillon, lad det simre 10 min. under omrøring.
Forvarm ovnen til 180 grader. Fyld courgette- skallerne med blandingen, sæt dem i et fad og dæk evt. med folie. Bages 25 min. Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner. |
|
Opskriften er vist 20280 gange,
og udskrevet 568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Val - 2018-04-21 11:58:24 Ja, det gør jeg da virkelig heller ikke!!! Lene - 2005-01-01 01:01:01 Jeg forstår ikke det med skyen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne