Fyldte courgetter med valnøddesauce

Fyldte courgetter med valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 storecourgetter
3 spsk.olivenolie
1 mellemstorthk. løg
2 fedknust hvidløg
225 g.bulgur, skyllet og afdryppet
2 røde peberfrugter, i tern
 stødt allehånde
 salt
 peber
 
3 dl.bouillon
1 - 2 tsk.maizenamel
25 g.hakkede valnøddekerner
 
 
 
Opskrift:
Courgetterne blancheres 3-4 min i kogende vand. Skær dem igennem, udhul dem og hak kødet groft. Svits løg og hvidløg 3-4 min i olien. Kom bulgur, rød peber, hakkede courgetter og allehånde i. Tilsæt lidt bouillon, lad det simre 10 min. under omrøring.

Forvarm ovnen til 180 grader. Fyld courgette- skallerne med blandingen, sæt dem i et fad og dæk evt. med folie. Bages 25 min.

Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 20280 gange,
og udskrevet 568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-21 11:58:24
Ja, det gør jeg da virkelig heller ikke!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg forstår ikke det med skyen???