Heldampet gammeldags torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Indsendt : Red : |
|
|
Vandet kommes i en gryde med krydderierne, og heri lægges den hele torsk.
Vandet bringes lansomt til kog, og under låg damper fisken i kryddervandet, må aldrig koge. Giv torsken et par rids i ryggen og lad den dampe ca. 15-20 min. Prøv om De kan trække resterne af rygfinnen ud, når den er dampet færdig. Serveres på et opvarmet fad evt. med: Smeltet smør, revet peberrod, hakket hårdkogt æg og kogte kartofler og måske med sennepssovs. |
|
Opskriften er vist 39038 gange,
og udskrevet 848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne