Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke
Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter Indsendt : Red : |
|
|
Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i. Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne. Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225 grader, Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun.
Serveres direkte fra oven med Tomatsalat og brød. |
|
Opskriften er vist 20440 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne