Courgettesalat med tomat og basilikum
Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter Indsendt : Red : |
|
|
Skær tomaterne i kvarte, pil skallen af hvidløget. Kom begge dele i blenderen. Tilsæt olivenolie, brødkrumme, 1/2 spsk eddike og evt. lidt frisk chili befriet for kerner. Blend og smag til med salt, peber, sukker og om nødvendigt yderligere chili og eddike. Stil koldt.
Høvl eller skær courgetter i tynde skiver. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Vend courgetterne sammen med løg, olie og æbleeddike. Krydr med salt og peber. Fordel courgettesalaten i et lag på fire tallerkner. Hæld så meget tomatsauce over du har lyst til. Høvl lidt parmesanost over hver tallerken og fordel så basilikumbladene. Server straks. NB! Du kan snildt gemme noget af den til f.eks. at smøre på oliven-olieristet brød en af de næste dage. De kan også lave en meget støre portion og spise den tiloversblevne tomatsauce som suppe næste dag. |
|
Opskriften er vist 15782 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne