Majskompot med tomat, ingefær og chili
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : |
|
|
Skær bunden af hver majs, stil kolberne på højkant og skær så kornene af. Hak løg, ingefær, chili og hvidløg fint. Skær tomaterne i sjettedele.
Sauter først løg, hvidløg, chili og ingefær, dernæst majs i olivenolie. Kast så tomaterne ned i gryden/sauterepanden. Læg låg på og lad tomaterne kaste lidt vand fra sig. Fjern låget og lad kompotten koge ind til en forholdsvis tæt konsistens. Smag til med salt og peber, hak persille og vend i.
Server som en selvstændig ret eller som tilbehør til kylling, stegt kød eller stegt fisk. Eller brug kompotten til Courgetter farseret med majs og tomat. |
|
Opskriften er vist 12625 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer CTR - 2011-03-18 18:45:11 Virkelig dejlig tilbehør til steg og steaks - kan sagtens tilberedes med friskreveet tørret ingefær, hvis du ikke har frisk ingefær |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne