Majskompot med tomat, ingefær og chili

Majskompot med tomat, ingefær og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Grøntsager - Majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 majs
6 tomater
1 løg
1,5 cm.frisk ingefær
3 fedhvidløg
 persille
 chili
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bunden af hver majs, stil kolberne på højkant og skær så kornene af. Hak løg, ingefær, chili og hvidløg fint. Skær tomaterne i sjettedele. Sauter først løg, hvidløg, chili og ingefær, dernæst majs i olivenolie. Kast så tomaterne ned i gryden/sauterepanden. Læg låg på og lad tomaterne kaste lidt vand fra sig. Fjern låget og lad kompotten koge ind til en forholdsvis tæt konsistens. Smag til med salt og peber, hak persille og vend i.

Server som en selvstændig ret eller som tilbehør til kylling, stegt kød eller stegt fisk. Eller brug kompotten til Courgetter farseret med majs og tomat.





karakterer:
Opskriften er vist 12619 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-18 18:45:11
Virkelig dejlig tilbehør til steg og steaks - kan sagtens tilberedes med friskreveet tørret ingefær, hvis du ikke har frisk ingefær