Courgetter farseret med majs og tomat

Courgetter farseret med majs og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 småcourgetter á ca. 250 g
1 portionMajskompot med tomat, ingefær og chili
1 æg
2 spsk.rasp
100 g.Mozzarellaost
 olivenolie
 
 
Opskrift:
Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv. Kom courgetterne i et ovnfast fad. Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen. Bland courgettekødet med majskompotten. Hak mozzarellaen og bland i sammen med rasp og æg. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de udhulede courgetter. Kom evt. ekstra rasp på toppen.

Bag ca. 30 minutter ved 130 grader til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 12545 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-26 08:56:03
Birger: majskompot har jeg lavet af 1 ds maj - 1 ds flåede tomater - chillisource - og lidt ingefær fra kryderi hylden

  -   2007-06-26 08:50:24
Ovn sidste 5 min på 180 grader - til 2 pers...1 courget - 1 ds majs - 1 ds flådetomater - chillisouce - Ingefær - rasp og revet ost - salt - peber (æg kan undværes) kød: efterbehag..........

  -   2005-01-01 01:01:01
ja, ville også gerne vide hvordan man laver majskompot

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad mon majskompot er ?