Courgetter farseret med majs og tomat
Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter Indsendt : Red : |
|
|
Flæk courgetterne på langs og skrab indmaden ud med en kniv. Kom courgetterne i et ovnfast fad. Hak courgettekødet og sauter det i lidt olivenolie til det falder sammen og virker tæt i konsistensen.
Bland courgettekødet med majskompotten. Hak mozzarellaen og bland i sammen med rasp og æg. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de udhulede courgetter. Kom evt. ekstra rasp på toppen.
Bag ca. 30 minutter ved 130 grader til courgetterne er gyldne på toppen, fyldet har sat sig og til selve courgettekødet er så mørt at en spids kniv nemt går igennem. |
|
Opskriften er vist 12544 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-06-26 08:56:03 Birger: majskompot har jeg lavet af 1 ds maj - 1 ds flåede tomater - chillisource - og lidt ingefær fra kryderi hylden anonym - 2007-06-26 08:50:24 Ovn sidste 5 min på 180 grader - til 2 pers...1 courget - 1 ds majs - 1 ds flådetomater - chillisouce - Ingefær - rasp og revet ost - salt - peber (æg kan undværes) kød: efterbehag.......... irenehh - 2005-01-01 01:01:01 ja, ville også gerne vide hvordan man laver majskompot anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad mon majskompot er ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne