Kold marineret oksecuvette anrettet på salatblade
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : |
|
|
Rids stegen i fedtet i den retning stegen skal skæres. Se hvilken retning kødtrådene går og rids på tværs. Sæt evt. en kødnål eller tandstikker i den ende af stegen, hvorfra der skal skæres.
Brun stegen på en varm pande i olie og smør – kasser fedtstoffet. Læg stegen i et ildfast fad, krydr med salt og peber. Tilsæt 1 dl vand. Sæt den i ovnen ved 150 C i ca. 1 time. Bruges stegetermometer, skal centrumstemperaturen være 60 C for rødt, 62 C for rosa og 68 C for svagt rosa. Lad stegen hvile i 20 min. utildækket – lad den køle af i køleskabet. Først når den er kold, skæres der skiver af den. Marinaden laves ved at røre soya, sukker jog limesaft sammen i en rummelig skål. Flæk chiliene og fjern frøene. Snit chilikødet i tynde, fine strimler. Snit forårsløgene i tynde ringe. Bland det hele sammen i skålen med friskpresset hvidløg og korianderblade eller bredbladet persille. Hæld marinaden over skiverne af den stegte afkølede oksecuvette. Lad kødskiverne marinere i 1 times tid. anret dem derpå på friske salatblade på et fad eller som portionsanretninger på tallerkener |
|
Opskriften er vist 31426 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Stig - 2015-07-26 23:13:18 Nemt at lave og smager super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne