Kalkun i karry

Kalkun i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalkun i karry, billede 4 Kalkun i karry, billede 1 Kalkun i karry, billede 2 Kalkun i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkun i strimler
1 spsk.smør
½-1 spsk.mild karry
1 stk.løg i skiver
1 stk.rød peberfrugt i strimler
1 stk.squash i strimler
1 dl.hønsebouillon (terning+vand)
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. basilikum
 
Opskrift:
Svits kalkunstrimlerne let i halvdelen af smørret, uden at de branker, men så overfladen har taget farve hele vejen rundt. Drys med karry og rør rundt. Tag kødet fra panden.

Kom løgene på panden med resten af smørret. Svits over lav varme til løgene er klare.

Tilsæt peberfrugt og squash, og vend det sammen 1-2 min.

Kom kødet tilbage på panden sammen med bouillon og fløde. Kog igennem og smag til.

Server med pasta eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 66392 gange,
og udskrevet 2300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (71 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-07 22:44:18
Det var en dejlig nem og lækker ret. Jeg lavede den for første gang i dag og tilsatte tynde gulerodsstave sammen med løg. Jeg tilsatte også lidt mere væske for at få mere "sovs".

  -   2011-12-07 16:11:03
dejlig nem ret at lave og så smager den bare kanon

  -   2011-04-28 23:54:30
i dag torsdag lavet jeg denne ret for 1 gang det smagte sku godt jeg brugte osse mere karry men det er en smags sag jo så tak for mad til den der har give denne opskrift

  -   2011-04-28 13:34:39
Jeg skal prøve og lave denne ret i dag til nogle gæster så det bliver spænde om det bliver godt

  -   2010-05-10 15:22:09
den er smadder god men jeg fortrækker nu noget mere karry smag

  -   2005-01-01 01:01:01
smager fantastisk men fortrækker nu en stærk karry.

  -   2005-01-01 01:01:01
Brugt maizenas cremefin i stedet for fløde

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækker og let at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Super let og god

  -   2005-01-01 01:01:01
Skøn og hurtig ret, jeg vil gerne erstatte fløden med noget mere fedtfattigt

  -   2005-01-01 01:01:01
Helt perfekt til varme sommerdage! En let ret med pikant smag.