Kalkun i karry
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits kalkunstrimlerne let i halvdelen af smørret, uden at de branker, men så overfladen har taget farve hele vejen rundt. Drys med karry og rør rundt. Tag kødet fra panden.
Kom løgene på panden med resten af smørret. Svits over lav varme til løgene er klare. Tilsæt peberfrugt og squash, og vend det sammen 1-2 min. Kom kødet tilbage på panden sammen med bouillon og fløde. Kog igennem og smag til. Server med pasta eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 66618 gange,
og udskrevet 2300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (71 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-01-07 22:44:18 Det var en dejlig nem og lækker ret. Jeg lavede den for første gang i dag og tilsatte tynde gulerodsstave sammen med løg. Jeg tilsatte også lidt mere væske for at få mere "sovs". svendsen75 - 2011-12-07 16:11:03 dejlig nem ret at lave og så smager den bare kanon kimmaja - 2011-04-28 23:54:30 i dag torsdag lavet jeg denne ret for 1 gang det smagte sku godt jeg brugte osse mere karry men det er en smags sag jo så tak for mad til den der har give denne opskrift kimmaja - 2011-04-28 13:34:39 Jeg skal prøve og lave denne ret i dag til nogle gæster så det bliver spænde om det bliver godt maja have - 2010-05-10 15:22:09 den er smadder god men jeg fortrækker nu noget mere karry smag camilla, køge - 2005-01-01 01:01:01 smager fantastisk men fortrækker nu en stærk karry. Per - 2005-01-01 01:01:01 Brugt maizenas cremefin i stedet for fløde Jonas - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker og let at lave Nicolas, Frb - 2005-01-01 01:01:01 Super let og god Kirsten, Vedbæk - 2005-01-01 01:01:01 Skøn og hurtig ret, jeg vil gerne erstatte fløden med noget mere fedtfattigt Regitze, Odense - 2005-01-01 01:01:01 Helt perfekt til varme sommerdage! En let ret med pikant smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne