Hvidkålssuppe 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Bouillonen laves evt. af bouillonterninger og vand. Bringes i kog to tilsættes den fintsnittede hvidkål og løget. De skrællede kartofler rises og tilsættes sammen med snittet blegselleri. Suppen koger i ca. 15 minutter, hvorefter den hakkede persille og creme fraichen kommen i. Smag til med salt og peber. Serveres med flutes.
|
|
Opskriften er vist 35465 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Kjeld Larsen - 2010-02-01 19:07:45 Alletiders Kogebog. Må det blive forklaret, hvad der menes med: kog to tilsættes og kartofler rises og kommen i? Med venlig hilsen Kjeld Larsen anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg blev meget overrasket over denne suppe. den er billig, sund, nem at lave og rigtig rigtig velsmagende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne