Hvidkålssuppe 02

Hvidkålssuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 literhønsebouillon
5 dl.snittet hvidkål
0.5 finthakket løg
3 storekartofler
3 stilkeblegselleri
1 bundtpersille
1 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
 
 
 
Opskrift:
Bouillonen laves evt. af bouillonterninger og vand. Bringes i kog to tilsættes den fintsnittede hvidkål og løget. De skrællede kartofler rises og tilsættes sammen med snittet blegselleri. Suppen koger i ca. 15 minutter, hvorefter den hakkede persille og creme fraichen kommen i. Smag til med salt og peber. Serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 35465 gange,
og udskrevet 864 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-01 19:07:45
Alletiders Kogebog. Må det blive forklaret, hvad der menes med: kog to tilsættes og kartofler rises og kommen i? Med venlig hilsen Kjeld Larsen

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg blev meget overrasket over denne suppe. den er billig, sund, nem at lave og rigtig rigtig velsmagende!