Hvidkålssuppe med bønner

Hvidkålssuppe med bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.tørrede, hvide bønner
2 litervand
500 g.bacon
3 spsk.olie
2 løg
3 gulerødder
250 g.blegselleri
2 porrer
2 fedhvidløg
3 kvistefrisk timian
2 chilipeberfrugter
250 g.kartofler
500 g.hvidkål
2 dåserflåede tomater
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Bønnerne sættes i blød i 2 liter vand natten over. Baconstykket skæres i tern. Sværen skæres fra. Baconternene steges i olie ved svag varme i en suppegryde. Løg og gulerødder skæres i tern. Selleri og porrer skæres i skiver. Alle grønsagerne kommes i gryden sammen med hvidløg og timian, og det hele brunes lidt. Bønnerne samt udblødningsvandet og chilipeberfrugterne tilsættes. Suppen koger under låg i 1 1/2 time. Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Hvidkålens stok fjernes, og hvidkålen snittes i strimler. Kartofler, hvidkål og flåede tomater kommes i gryden, og suppen koger i endnu 30 minutter under låg ved svag varme. Suppen smages til med salt og peber. Suppen serveres med ostegratineret brød eller grovflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 21175 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu