Hvidkålssuppe med bønner
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne sættes i blød i 2 liter vand natten over.
Baconstykket skæres i tern. Sværen skæres fra. Baconternene steges i olie ved svag varme i en suppegryde.
Løg og gulerødder skæres i tern.
Selleri og porrer skæres i skiver.
Alle grønsagerne kommes i gryden sammen med hvidløg og timian, og det hele brunes lidt.
Bønnerne samt udblødningsvandet og chilipeberfrugterne tilsættes.
Suppen koger under låg i 1 1/2 time.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern.
Hvidkålens stok fjernes, og hvidkålen snittes i strimler.
Kartofler, hvidkål og flåede tomater kommes i gryden, og suppen koger i endnu 30 minutter under låg ved svag varme.
Suppen smages til med salt og peber.
Suppen serveres med ostegratineret brød eller grovflutes.
|
|
Opskriften er vist 21088 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne