Reersø koteletter

Reersø koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammekoteletter
 lidt olie
 salt
 peber
1 løg
3 fedhvidløg
2-3 tsk.dijonsennep
1 bouillon terning
2 dl.fløde
2 dl.vand
 
Opskrift:
Rids fedtkanten på koteletterne og brun dem i lidt olie, for at spare lidt på olien kan man brune dem på fedtkanten først, drys lidt salt og peber på.

Når de er brunede så læg koteletterne i et ovnfast fad med låg.

Skræl og hak løgene og hak dem groft. Skræl hvidløgene og pres dem gennem en hvidløgspresser.

Svits løg og hvidløg let på panden. Tilsæt vand, fløde, sennep og bouillon terning, og kog panden af.

Hæl det over koteletterne fadet og stil det i ovnen ved middel temperatur i 30 min.

Serveres med løse ris og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10112 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
De er rigtig gode, tak for opskriften