Reersø koteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rids fedtkanten på koteletterne og brun dem i lidt olie, for at spare lidt på olien kan man brune dem på fedtkanten først, drys lidt salt og peber på.
Når de er brunede så læg koteletterne i et ovnfast fad med låg. Skræl og hak løgene og hak dem groft. Skræl hvidløgene og pres dem gennem en hvidløgspresser. Svits løg og hvidløg let på panden. Tilsæt vand, fløde, sennep og bouillon terning, og kog panden af. Hæl det over koteletterne fadet og stil det i ovnen ved middel temperatur i 30 min. Serveres med løse ris og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10112 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Wahlberg - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtig gode, tak for opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne