Græsk spinattærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Porrerne svitses kort, spinaten tilsættes så den kan tø, hvis den er frossen. Hvis den er frisk skal den nærmest kun vendes i.
Dejpladerne lægges i springform eller tærteform og pensles med æg imellem lagene for at ”lime” dem sammen. Osten blandes i de svitsede grøntsager og 1 æg tilsættes. Blandingen fordeles i formen og tærten dækkes af de sidste dejplader, så den bliver helt lukket. Tærten bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til den er gylden. Tips: Det kan anbefales at spise denne ret på "græsk", hvilket vil sige at servere en masse retter samtidig (tzatziki, lammekoteletter, salat, farserede tomater og peberfrugt, bagt feta mm.), og nærmest spise det som en del af en buffet. |
|
Opskriften er vist 69215 gange,
og udskrevet 1274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne