Spinattærte med æble, bacon og feta
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist bacontern sprøde.
Rens æbler og løg og skær dem i både, Steg dem bløde i baconfedtet. Pres væden fra spinaten. Lav tærtedejen efter brugsanvisningen, rul den ud og læg den i et 27 cm. tærtefad. Kom spinat, bacon og løg/æbleblandingen i tærteformen, smulder fetaost over. Rør æg og mælk sammen. Kom blandingen over fyldet. Bag ved 200 grader alm. ovn ca. 35-40 min. |
|
Opskriften er vist 49400 gange,
og udskrevet 1402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne