Reistaffel
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler. Pil løg og hvidløg og hak dem.
Varm olien i en tykbundet gryde og svits karryen heri. Tilsæt halvdelen af kødet og brun det ved stærk varme. Tag kødet op og brun resten af kødet. Kom løgene i gryden og lad dem svitse med. Kom nu den første portion kød i gryden. Skær peberfrugterne i strimler og tilsæt dem sammen med alle krydderierne, bouillon og salt. Kog retten i ca. 45 minutter under låg ved jævn varme, til kødet er mørt. Vend bønnespirerne i, lige inden retten skal serveres. Gule ris: Kog risene efter brugsanvisningen og kom gurkemeje i kogevandet. Stegte bananer: Skræl bananerne og del dem på tværs. Skær bananerne igennem på langs og rist dem på en pande i smørret. Seroendeng: Bland kokos, jordnødder og krydderier og rist det på en pande i olien. Kom det i en skål og bland det straks med sukkeret. |
|
Opskriften er vist 88132 gange,
og udskrevet 2119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2005-01-01 01:01:01 nem at tilberede og superlækker smag, er velegnet til hele familien da tilbehøret jo kan varieres efter smag line - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne