Ristafel
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til kødretten bruges en stor gryde.
Kødet skæres i centimeter tykke strimler, kødet brunes i 3-4 min. i olien tilsat karry, hvidløg. De hakkede løg, den hakkede peberfrugter, bambusskudene skæres i tyndestrimler og kommes i, svitses i 3 min. hvorefter soya og suppen tilsættes. Det hele skal små koge, til kødet er mørt 45-90 minutter. Bønnespirer tilsættes. Retten smages til med karry, salt, peber. Retten serveres med løseris og tilbehør. Tips: kom noget fløde i kødretten, det gør den mere lækker. Man kan også lave en kalkungryde hvis man vil have det. |
|
Opskriften er vist 102407 gange,
og udskrevet 3196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer mig! - 2012-10-16 09:29:37 Hvad for noget suppe skal der i?:) pernille - 2005-01-01 01:01:01 har brugt den til min fødselsdag det smagte mega godt... Pia - 2005-01-01 01:01:01 kanonopskrift har lavet den til 70 gæster som var begejstrede |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne