Strudsesteak med madagascarpeber
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Krydr hver strudsesteak med madagaskarpeber og salt. Steg dem i smør og olie på panden 4-7 min. på hver side. Pak kødet ind i staniol, kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør så crème fraichen i og lad det simre lidt. Lige inden serveringen smages der til med 1 spsk. Dijon sennep.
Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over. |
|
Opskriften er vist 7834 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne