Strudsesteak med madagascarpeber

Strudsesteak med madagascarpeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudse steaks
 Madagaskarpeber
2 dl.rødvin
4 spsk.cremefraiche
1 spsk.Dijonsennep
 Fedtstof til stegning
 salt
Opskrift:
Krydr hver strudsesteak med madagaskarpeber og salt. Steg dem i smør og olie på panden 4-7 min. på hver side. Pak kødet ind i staniol, kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør så crème fraichen i og lad det simre lidt. Lige inden serveringen smages der til med 1 spsk. Dijon sennep.

Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.





karakterer:
Opskriften er vist 7834 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu