Fyldte ananas med fromage

Fyldte ananas med fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte ananas med fromage, billede 4 Fyldte ananas med fromage, billede 1 Fyldte ananas med fromage, billede 2 Fyldte ananas med fromage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 friske ananas
3-6 spsk.orangelikør
 
 Fromage
3 Husblas, blade
2 Æggeblommer, pasteuriseret
2 spsk.Flormelis
2 spsk.friskpresset appelsinsaft
1 spsk.orangelikør
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt
1 appelsin skal heraf
1 dl.vand
1 spsk.sukker
 flødeskum
 mynteblade
 
Opskrift:
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over.

Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æggeblommer og Flormelis luftigt. Træk husblasen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.

Pynt:
Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. Tag dem op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.

Tips:

I stedet for orangelikør kan anvendes friskpresset appelsinsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 118768 gange,
og udskrevet 2679 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-03 21:23:03
Kompliment, til denne dessert. Flot, dekorativ og velsmagende. Vi tilføjede rørt is, istedet for fromage.

  -   2008-03-26 08:14:03
Hmm...fandt lige denne opskrift i Karoline2. Ordret. Menden smager stadig godt

  -   2008-01-01 11:12:41
Uhhhh..... den er godt nok lækker. Absolut godkendt.