Fyldte ananas med fromage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit det i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over.
Fromage: Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æggeblommer og Flormelis luftigt. Træk husblasen op med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt. Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min. Tag dem op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen. Tips: I stedet for orangelikør kan anvendes friskpresset appelsinsaft. |
|
Opskriften er vist 118768 gange,
og udskrevet 2679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Kent - 2009-01-03 21:23:03 Kompliment, til denne dessert. Flot, dekorativ og velsmagende. Vi tilføjede rørt is, istedet for fromage. Susanne - 2008-03-26 08:14:03 Hmm...fandt lige denne opskrift i Karoline2. Ordret. Menden smager stadig godt Susanne - 2008-01-01 11:12:41 Uhhhh..... den er godt nok lækker. Absolut godkendt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne