Kyllingehjerter med majroer og pærer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Halver kyllingehjerterne. Rens, skyl og tør dem godt. Skrab majroerne og skær dem i kvarte skiver. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg hjerterne ved kraftig varme og under omrøring ca. 8 min. eller til de er let gyldne og møre. Tag hjerterne op og hold dem varme. Kom majroer og løg i sauterpanden og steg dem under omrøring i ca. 3 min. Skær osten i små stykker og kom dem i panden sammen med vandet. Tilsæt pærebåde, salt og peber. Kog ved svag varme og under låg ca. 2 min., til osten er smeltet. Vend kyllingehjerterne i og varm retten igennem. Smag til.
Ved serveringen: Kom kyllingehjerter med majroer og pærer i en stor, varm skål. Server persille, kartoffelsne og tyttebærsyltetøj i hver sin skål. |
|
Opskriften er vist 11183 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne