Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingehjerte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær den øverste del af hjerterne fra, den del der er hvid.
Snit løgene fint. hak tomaterne. Smelt smørret i en gryde og kom løgene heri, lad det svitse 2 minutter. Tilsæt karry og soltørrede tomater og svits yderligere 2 minutter. Tilsæt hjerterne og lad det svitse til hjerterne er brunede. tilsæt vand og lad simre under låg i 1 time. Nu tilsættes mælken, mængden afhænger af hvor meget sovs du vil lave. og det simrer igen i ca. 15 minutter. Jævn sovsen lige inden servering. Kartoffelmos Kartoflerne skrælles og skæres ud i små stykker, samme størrelse som du vil lave hvis det var til brasede kartofler, og broccoli gøres ren, skæres i samme størrelse stykker og det hele kommes op i en gryde og koges til det er mørt. Hæld vandet fra og rør det til en mos med en håndmikser. Tilsæt mælk og lidt for at få det jævnt. Tips: i stedet for broccoli kan der bruges grønne ærter |
|
Opskriften er vist 43217 gange,
og udskrevet 907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-01-29 18:49:06 På billedet har vi brugt blendede ærter, da de ikke vil kunne moses så pænt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne