Hytteostpostej

Hytteostpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hytteost 20+ (5%)
200 g.groftrevet knoldselleri
200 g.finthakkede zittauerløg
75 g.usmuttede, grofthakkede mandler
2 æg (str. mellem)
2 spsk.hvedemel
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 salat:
400 g.cherrytomater i halve
100 g.radiser i halve skiver
50 g.finthakket rødløg
 
 Pynt:
 Brøndkarse.
 
 Tilbehør:
240 g.landbrød.
 
Opskrift:
Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat:
Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse.

Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej.

Madpakke til i morgen: Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med karse.





karakterer:
Opskriften er vist 24405 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-16 17:58:05
Det er da vist en tro kopi fra Arlas hjemmeside... På den står der bagetid 50 min. ved 225 grader

  -   2009-10-05 18:19:48
der er ikke anført hvor mange grader, den skal bages ved og hvor længe. Den ser ellers spændende ud

  -   2009-03-10 11:00:14
En meget lækker opskrift. Prøv den! Den vil være på menuen her med jævne mellemrum. 200 grader i ca 1 time. Lav evt en portion kartoffelbåde til også, nu ovnen er tændt

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder som en rigtig god opskrift, der mangler bare nogle detaljer...hvor længe skal den være i ovnen og ved hvilken temp?