Hytteostpostej
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : Red : |
|
|
Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm). Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.
Tomatsalat: Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse. Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej. Madpakke til i morgen: Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med karse. |
|
Opskriften er vist 24539 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2009-11-16 17:58:05 Det er da vist en tro kopi fra Arlas hjemmeside... På den står der bagetid 50 min. ved 225 grader birgith albrektsen - 2009-10-05 18:19:48 der er ikke anført hvor mange grader, den skal bages ved og hvor længe. Den ser ellers spændende ud Susanne HM - 2009-03-10 11:00:14 En meget lækker opskrift. Prøv den! Den vil være på menuen her med jævne mellemrum. 200 grader i ca 1 time. Lav evt en portion kartoffelbåde til også, nu ovnen er tændt Jannike - 2005-01-01 01:01:01 Lyder som en rigtig god opskrift, der mangler bare nogle detaljer...hvor længe skal den være i ovnen og ved hvilken temp? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne