Gourgemole
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Avocadoer skrælles, stenen fjernes og kødet skæres i tern.
Modne avocadoer, salt og citronsaft blendes til en grødagtig masse. Hvidløg (helst fra friske hvidløg) og chili finthakkes i en foodprocessor – tilsæt derefter løget til hvidløg og chili og hak blandingen yderligere. Hvidløg, løg og chili blandes godt med avocadomosen. Tilsæt evt. lidt Koldt vand, hvis konsistensen er for fast – dette sker ofte, hvis avocadoerne ikke er så modne. Stilles koldt et par timer og er derefter serveringsklar. |
|
Opskriften er vist 139253 gange,
og udskrevet 2362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-18 21:49:38 gourgemole - hvad er dog det?????? anonym - 2012-12-21 16:33:27 det er en god opskrift! tag og prøv den! anonym - 2012-11-25 16:36:32 hvor længe kan den holde sig på køl? EN - 2010-09-28 13:45:37 Nu hedder det da vist GUACAMOLE..... anonym - 2010-09-03 11:54:59 man kommer ikke avocado i en foodprocessor, man moser med en gaffel. Per - 2010-06-03 08:15:25 Pas på med chilien hvis du ikke er til stærk mad. anonym - 2009-10-02 18:43:42 adr! 12 fed hvidløg 5 er nok til mig Nielsen - 2008-06-25 - 2008-07-25 13:55:18 Tak for hjælpen med opskriften - jeg brugte dog 7 "små" advocadoer og 4 store hvidløg, da det var hvad jeg havde. Jeg undlod løg og chili og istedet tilsatte jeg ½ finthakket snackpeber (lille). Det smager bare skønt!! Alexander - 2008-05-11 13:53:18 Jeg undlod chili, løg og koldt vand, og brugte istedet en mild tacosouce(bare en smule) og fromache fraise. Det fik jeg et super resultat på. Hjelm - 2008-02-04 18:08:25 Man kan tilsætte 6 cherry tomater til at runde smagen af med hvis hvidløgen er for skarp. Stine - 2008-01-20 17:04:11 Blandes evt. med lidt creme fraiche eller græsk youghurt, hvis den skal "mildnes" lidt. Løgene kan sagtens undværes. Prøv lime i stedet for citron. Anne - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god! Synes ikke man behøver chili og alm. løg, da den får en god, kraftig smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne