Soyamarineret struds i wok med svampe og kål
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden:
Hak hvidløg, bland det med den revne ingefær og rør det sammen med sojaen til en marinade. Skær kødet i strimler à 1x1x3 cm og lad dem ligge i marinaden i mindst 1 time, gerne 3. Tag dem op og dup dem tørre. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Del kålen i blade, skyl dem og snit dem fint. Skær agurkerne i tynde strimler. Varm olien i wokken, så den bliver rygende varm. Tilsæt kødstrimlerne og lad dem riste lidt. Tilsæt svampene og lad det stege ca. 1 min. Tilsæt kålen og agurkerne. Lad det dampe lidt og sving det til sidst med bønnespirerne og peberkornene. Selve tilberedningen af retten tager kun 10 min. Retten kan tilberedes i en stegegryde eller sauterpande, hvis ikke man har en wok. |
|
Opskriften er vist 7988 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne