Soyamarineret struds i wok med svampe og kål

Soyamarineret struds i wok med svampe og kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsekød
200 g.svampe, evt. østershatte, champignon
0.5 Savoykål
4 - 6 syltede agurker
1 dl.olivenolie
1 dl.bønnespirer
1 spsk.rosa peberkorn (baie rose)
 
 Marinade:
2 fedhvidløg
1 spsk.revet ingefær
2 dl.mild sojasauce
 
Opskrift:
Marinaden:
Hak hvidløg, bland det med den revne ingefær og rør det sammen med sojaen til en marinade. Skær kødet i strimler à 1x1x3 cm og lad dem ligge i marinaden i mindst 1 time, gerne 3. Tag dem op og dup dem tørre.
Rens svampene og skær dem i passende stykker. Del kålen i blade, skyl dem og snit dem fint. Skær agurkerne i tynde strimler. Varm olien i wokken, så den bliver rygende varm. Tilsæt kødstrimlerne og lad dem riste lidt. Tilsæt svampene og lad det stege ca. 1 min. Tilsæt kålen og agurkerne. Lad det dampe lidt og sving det til sidst med bønnespirerne og peberkornene.

Selve tilberedningen af retten tager kun 10 min. Retten kan tilberedes i en stegegryde eller sauterpande, hvis ikke man har en wok.





karakterer:
Opskriften er vist 7983 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu