Fyldte pandekager med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksekødet kommes i en gryde og brunes mens du af og til rører rundt. (Undlad fedtstof til at brune i, det er ikke nødvendigt).
Champignon renses, skæres i skiver og tilsættes. Squashen skylles, skæres i tern og kommes i gryden og simrer med. Skalotteløg og hvidløg pilles og snittes fint og tilsættes fyldet. Der smages til med tomatpure, paprika, soya, kanel, salt og peber. Hvedetortillaerne varmes i microbølgeovn i 2-3 minutter. Eller i forvarmet ovn i ca. 6-8 minutter ved 200 grader C alm ovn Se i øvrigt anvisning på pakken. Fyldet kommes på de varme tortillaer. Disse rulles omkring fyldet og serveres straks. Dette kan serveres med guacamole og grøn salat |
|
Opskriften er vist 273867 gange,
og udskrevet 6341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2017-02-18 19:12:33 Hej Hvornår tilsætter du karry? Det står ikke i fremgangsmåden men findes blandt ingredienserne? Vh mia Line - 2015-08-25 17:19:34 Det er en mega god pandekage opskrift Jeanette - 2014-09-18 23:38:09 Kom vand på brødet inden opvarmning, så forbliver de bløde. kiley - 2012-05-17 09:27:55 Jeg foretrækker også pandekager i stedet for tortillas. Pandekager kan købes færdiglavede billigt, og så er det bare fyldet man skal koncentrere sig om at lave. Desuden er pandekager lækre og bløde, selv om de er blevet varmet godt og grundigt igennem, hvorimod tortillas ofte er for sprøde og går nemt i tusind stykker. Mette - 2011-10-11 08:39:31 ej det mener i ikke vel der skal da kun være oksekød i susanne - 2011-10-07 16:06:58 jeg vil gerne prøve denne opskrift ,og synes det er rigtig godt med kanel i farsen,det smager nemlig rigtig godt ..... Kennet - 2011-06-20 17:49:35 Det er altså sindsygt lækkert med kanel til kødet! :) jeg troede det heller ikke da jeg så det først, men de smager bare super godt. :) normalt for at gøre de købte pandekager lidt mere spændende, så laver jeg fyldet, ruller det ind i pandekagerne, og så kommer jeg ost på. :) så ind i ovnen med det til det smelter. :D det bare godt. :D Marianne - 2011-05-30 19:46:00 Jeg sprang champignonerne over og brugte almindelig løg, men sovsen smagte helt fantastisk :-) Super lækkert med de spændende krydderier :) Kit - 2011-03-18 16:50:33 Det skal hel klart prøves. Men jeg skifter champignon ud med gulerødder, da familien ikke spiser champignon Vibeke - 2010-11-02 16:29:39 Kanel synes umiddelbart upassende til kød men prøv det - i meget små mængder; det giver en fantastisk finish på smagen så JEG er helt klart med på kanelen.... L - 2009-06-04 20:28:46 Det her er hel klart min yndling, jeg er hel vild med den, men jeg syntes godt nok heller ikk at der skal kanel i, det skal da ikk blandes med kød. Birthe - 2008-11-13 13:17:35 Jeg undlader gerne kanel, synes ikke det passer til varm mad. Line - 2007-08-03 14:00:44 lækre pandekager Sunshine - 2007-05-11 10:34:28 Selvfølgelig er hjemmelavede totillas bedst til børn, men det er ikke alle, der kommer sent hjem og skal nå at lave mad til børnene, der har tid til at bage dem selv. Hjemme hos os kan vi godt overleve købte totillas! Vi ruller fyldet ind i totillaerne inden de kommer i ovnen, så bliver de ikke så hurtigt koldeved servering. Vi serverer dem med hjemmelavet gucamole og frisk salat. Børnene ELSKER dem simpelthen. Hvis de skal have et ekstra pift, så bland en dåse baked beans (m. chilisovs - evt. blendet) sammen med kødet. Det smager helt fantastisk. merete - 2007-04-21 11:33:06 hjemmebagte pandekager er bedre end tortillaer, især hvis du har børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne