Rødbedesalat med æbler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne skrubbes grundigt og koges i ca. 45 min., til de er møre.
Skrællen gnubbes af og rødbederne skæres i ca. 1x1 cm tern.
Skræl æblet, og skær det i 1x1 cm tern.
Skær løget i fine strimler.
Bland rødbeder, æbler og løg.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i rødbedeblandingen.
Lad gerne salaten trække en times tid.
Pynt evt. med friskreven peberrod og frisk rosmarin.
|
|
Opskriften er vist 61633 gange,
og udskrevet 1560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2013-12-03 20:00:10 Peberrod kan erstattes af revet citronskal og citronsaft Grethe K - 2007-11-16 12:47:24 Smagte herligt, den friskrevne peberrod gav salaten et godt kick |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne