Foie gras terrine
Hovedingrediens : Gås - Foie gras Indsendt : Red : |
|
|
Foie gras fra and eller gås plukkes i små stykker på ca. 2 – 3 cm, årer og galde fjernes.
Foie gras marineres i 2 timer ved stuetemperatur i sauterne, armagnac, salt og grønne peberkorn. Foie gras presses ned i en porcelænsterrine og sættes på en rist i en 60 grader varm ovn, hvor den bager mellem 15 – 40 minutter. Tiden afhænger af, hvor meget fedt, der lægger sig på toppen af terrinen. Ved 2 millimeter fedt standses bagningen. Køles af og hviler 24 timer før serveringen. Serveres med salat eller grønne bønner med valnødder samt et stykke godt brød. |
|
Opskriften er vist 28511 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (74 stemmer) |
|
Kommentarer pb - 2013-03-06 16:59:28 der skal vist stå 160 grader, ved 60 grader slås bakterierne ikke ihjæl!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne