Rejer i hvidløg
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil rejerne. Skær squashen i små terninger. Pil og hak hvidløgsfeddene fint.
Svits squash og hvidløg et øjeblik i olie. Vend rejerne i og lad dem netop varme igennem, ikke for længe, så bliver de seje. Smag til med citronsaft og cayennepeber. Server straks med flütes og citron til. |
|
Opskriften er vist 59197 gange,
og udskrevet 938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne