Rejer i hvidløg

Rejer i hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rejer i hvidløg, billede 4 Rejer i hvidløg, billede 1 Rejer i hvidløg, billede 2 Rejer i hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gramrejer med skal
300 gramcourgette (squash) (grøn og gul)
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
1 knivspidscayennepeber
1 citron saften heraf
 
Opskrift:
Pil rejerne. Skær squashen i små terninger. Pil og hak hvidløgsfeddene fint.

Svits squash og hvidløg et øjeblik i olie. Vend rejerne i og lad dem netop varme igennem, ikke for længe, så bliver de seje.

Smag til med citronsaft og cayennepeber. Server straks med flütes og citron til.





karakterer:
Opskriften er vist 59081 gange,
og udskrevet 938 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu