Kikskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisket dej :
Æg, sukker og vanillesukker piskes tykt og skummende. Palmin og kakao smeltes sammen til en jævn ensartet masse, der røres i æggene lidt efter lidt, så æggene ikke "skiller". I en aflang sandkageform der er foret med madpapir, lægges de smuttede mandler til pynt,( når kagen vendes om ) og derefter lagvis chokolademasse og kiks. Øverste og nederste lag skal være chokolade. Kagen stilles koldt, til den er fast. Vendes ud på et fad og skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 125496 gange,
og udskrevet 3265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Fatma - 2016-11-01 12:26:58 Skal man kun foret madpapir i bunden? carina Jensen - 2016-01-06 08:45:08 Kan man smide kiksekagen i fryseren hvis man ikke kan vente til næste dag Tommy - 2013-09-05 15:01:26 Jo Bettina, så skal du bare bruge 150 gram oma og en god sjat oliven olie og et drys kokosmel og så Kværner du ellers bare derud af med et stort piskeris Til du får en tyk lind masse. Og vupti bubti det var den kage betinna - 2012-07-09 11:48:51 kan man ikke lave den unde palmin Nick - 2011-12-18 13:30:41 Kirsten, nej ikke svinefedt, jeg tror det er kokos olie ;) marie - 2011-12-12 15:14:00 som jeg husker den fra barns tid dejligt at mindes anonym - 2011-10-04 19:39:45 lækker kage der ikke skal bages Jette Degn - 2010-12-18 18:11:18 Skulle det alligevel skille, så tilsæt lidt fløde til det igen bliver en fin masse. inge - 2010-04-21 18:14:24 jeg har lige lavet 2 stk. og så kommer gæsterne ikke, kan jeg fryse dem? K. Y. S - 2010-03-19 17:56:59 Det er en fin opskrift, hvis man er glad for den tradiotionelle palminfede kiksekage. -Og det er jeg. :-) Jeg kan godt lide at der bliver brugt sukker, -det bliver ikke så hvinende sødt som flormelis. TIl gengæld skal der bare bruges lidt længere tid på at røre sukkeret op i ægget, sådan at sukkeret er helt opløst. ( dvs. noget længere røretid end de fleste giver det ) TIl gengæld bruger jeg ikke vanilie. Det er i kiksene, og det er tilstrækkeligt for mig. Jeg vil gerne have en klar fed chokoladesmag uden forstyrrelser. -----Tak for en fin opskrift. bente - 2008-09-09 19:25:21 palmin er 100 procent kokosfedt, men nogle producenter snyder så kig på pakken for en sikkerhedsskyld. synes forøvrigt det er en rigtig go opskrift, tak Kirsten - 2007-10-21 11:09:29 Hvad består palmin af, er det svinefedt ? Karen - 2005-01-01 01:01:01 de smager ret godt Ebru - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder som om at opskriften er meget god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne