Steak af struds med citron, oliven og ansjos

Steak af struds med citron, oliven og ansjos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsebøffer 4 stk.
1 citron
8 -12 ansjosfileter
2 dl.olivenolie
1 dl.store græske oliven med sten
4 kvisterosmarin
 friskkværnet peber
 salt
 
 Garniture:
400 g.pasta
1-2 squash
 olivenolie
100 g.parmesan eller fåreost
 
 
Opskrift:
Pres citronen. Hak ansjosfileterne groft og bland dem let sammen med de hele oliven og saften fra citronen Varm lidt olivenolie op på en pande, kom rosmarin i olien og lad det blive rygende varmt Steg kødet hurtigt på begge sider. Tag det af panden, krydr med salt og peber og lad det hvile mindst 5 min. inden servering Kog panden af med ansjosblandingen og tilsæt evt. mere olivenolie. Hæld blandingen over bøfferne

Garniture:
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på posen Skær squash i strimler og rist dem let i en gryde med olivenolie Hæld vandet fra pastaen, kom den i gryden med squash og rør det lidt rundt. Riv osten over og bland det godt.





karakterer:
Opskriften er vist 6944 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu