Steak af struds med citron, oliven og ansjos
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Pres citronen. Hak ansjosfileterne groft og bland dem let sammen med de hele oliven og saften fra citronen
Varm lidt olivenolie op på en pande, kom rosmarin i olien og lad det blive rygende varmt
Steg kødet hurtigt på begge sider. Tag det af panden, krydr med salt og peber og lad det hvile mindst 5 min. inden servering
Kog panden af med ansjosblandingen og tilsæt evt. mere olivenolie. Hæld blandingen over bøfferne
Garniture: Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på posen Skær squash i strimler og rist dem let i en gryde med olivenolie Hæld vandet fra pastaen, kom den i gryden med squash og rør det lidt rundt. Riv osten over og bland det godt. |
|
Opskriften er vist 6944 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne