Græskarpie
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche, og ælt dejen let sammen. Læg dejen i køleskab et par timer.
Rul 3/4 af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed. Fordel fyldet i tærtebunden. Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler. Flet strimlerne over fyldet. Bag tærten ca. 60 min. ved 200 grader C. alm. ovn på midterste ovnrille. Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold. |
|
Opskriften er vist 41600 gange,
og udskrevet 1178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-10-24 16:26:49 Af krydderier brugte jeg 1 tsk. kanel, ½ tsk. ingefær og ½ tsk. muskat, bagte den i en 27 cm. diameter tærteform, 400 g, græskarmos, 2½ dl. mælk og 200 g. honning. joan - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er blandede krydderier ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne