Champingonsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 5 min. Tilsæt Basissuppe, vand, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til.
Ved serveringen: Hæld champignonsuppen i en stor, varm skål og server den hakkede persille i en lille skål ved siden af. |
|
Opskriften er vist 20871 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer mia Baun - 2009-09-19 10:49:23 Kan den fryses? Frk. Dralle - 2005-01-01 01:01:01 Utroligt så længe man må lede bare for, at finde en klassisk, orginal, champignonsuppe - uden kylling og jeg ved snart ikke hvad! Denne opskrift lyder i mine ører utroligt let og velsmagende, og jeg glæder mig meget til at skulle servere den for mine veninder, til mit housewarming (jeg finder mig en anden basissuppe, det skal ikke holde mig hen:). philip - 2005-01-01 01:01:01 Karolines Basissuppe er udgået |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne