Cremet squash-omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De to squash snittes i meget tynde skiver.
Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande.
Sauter squashskiverne heri til de er gyldne, 5-10 minutter.
Tilsæt presset hvidløg og vend rundt.
Løft squashene over på en tallerken og tør panden af med køkkenrulle
Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm panden op igen, tilsæt resten af olien og smørret. Når smørret bruser tilsættes æggene. Rør forsigtigt i panden med bagsiden af en ske. Steg omeletten i 1 minut mens panden hældes og rystes. Vær omhyggelig med at løfte op i æggemassen så den bliver ensartet stegt. Når omeletten er næsten færdig, fordeles squashen ovenpå. Dæmp varmen og steg i 5 minutter til omeletten begynder at slippe pandens kanter. Tag panden fra varmen og drys med parmesan. Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 minutter. Lad omeletten glide over på en tallerken eller et fad og skær den ud. Serveres med salat Tips: Parmesan er allerbedst når du køber den i hele stykker og selv river den efter behov. |
|
Opskriften er vist 42820 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-08-30 11:21:17 1 squash regnes til 300 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne